Akcióbazár

Egy ütős ajándéktipp, ha meg akarunk lepni egy fotóst

2016. augusztus 09. - WSH

Van néhány olyan foglalkozás és hobbi, melynek összetettsége és sokszor komoly eszközigénye, bonyolultsága igencsak megdolgoztatja mindazokat, akik ennek ellenére mégiscsak szeretnék tematikus ajándékkal meglepni a kiszemelt ünnepeltet, mert karácsony van, vagy szülinap, vagy bármi egyéb.

A két legjellemezőbb tábor a zenészeké és a fotósoké.

Ha mondjuk meg szeretnénk lepni egy gitárost, még egy egyszerű pengetőkollekció kiválasztásával is bajban lehetünk, mert ki kell deríteni, hogy milyen méreteket és anyagokat szeret. Könnyen mellélőhetünk, és nem érünk el mást, minthogy az önmagunkhoz képest nagyon is gondosan kiválasztott ajándék landol a fiókban. 

Ugyanez a helyzet a fotósokkal is. Mégis mi a fenével lepjük meg őket, mármint olyasvalamivel, amit tényleg értékelnek majd és használni is fognak?

Jó tipp lehet fotós, vagy fotózást kedvelő barátunk megajándékozására az objektív alakú bögre. 

objektivbogre2.jpeg

Bögrét mindenki használ. Mert aki nem kávézik, az biztosan teázik. Úgyhogy ha sikerül a „trükk”, akkor mindennapjainak részévé válhat jól kiválasztott meglepetésünk, ami azért valljuk be, nekünk is jól esik.  

Ez a bögre azért több, mint az egyszerű tematikus bögrék, mert közelről is a megtévesztésig hasonlít egy leszerelt fotóobjektívhez, szóval valóban hiteles darabról van szó. Anyaga hőálló és nagyon masszív ABS műanyag, így eltörni sem fog, ellenben nem jellemző rá a műanyag termék általában kellemetlen ridegsége sem.

Röviden úgy is fogalmazhatunk: garantált a siker. 

Mert az ajándék kiválasztásának ötletessége már önmagában jelzi, hogy az ember időt és figyelmet szentelt a dolognak, ez pedig talán az egyik legfontosabb momentum, ha ajándékozni szeretnénk. 

A bejegyzés trackback címe:

https://akciobazar.blog.hu/api/trackback/id/tr908944458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása