Akcióbazár

Vasald ki a hajad fésülködés közben!

2016. augusztus 04. - WSH

Ezzel a praktikus kis holmival egyrészt elfelejtheted a hajvasalással járó kellemetlen macerát, másrészt egyetlen eszközzel mindet megoldhatsz, ami a folyamathoz szükséges.

Hajvasaló és hajkefe – kettő az egyben.

A hajvasalás egyik legrosszabb velejárója, hogy ha az ember lánya nem használ elég jó (és ennek megfelelően elég drága) hajvasalót, akkor ott lebeg felette az a bizonyos kard: bármikor megégetheti magát, főleg, ha épp sietségben van.

Ez a hajvasaló-hajkefe egy olyan vasalórészt kapott, amivel nem tudod megégetni magad, így ezt a rizikófaktort máris kizárhatjuk. Közben pedig a hajad sem károsodik, mivel nem a klasszikus módon forrósodnak fel a vasaló lapjai, és a hajszálakat sem kell összepréselni. 

fesu.jpg

Tehát biztonságos számodra és a hajad számára is.

Mivel a vasaló nem a megszokott módon üzemel, több tíz perccel is rövidebb idő alatt végezhetsz és tényleg nem fogsz elkésni. Ennél pedig még nagyobb pozitívum, hogy ha utazol, csak egy eszközt kell magaddal vinned, így helyet is spórolhatsz az idő mellett.

A repülőkön ugyanis állandó gondot jelent, hogy a kézi poggyász mérete nevetségesen kicsi, így aztán ha csak néhány napra mennél, és nem szeretnél nagy csomagot magaddal vinni, igen alaposan meg kell gondolnod előző este, hogy mi kerüljön be a csomagba és mi az, amit bár fájó szívvel ugyan, de muszáj lesz otthon hagyni. Sem a hajvasaló, sem a fésű nem nagy önmagában, viszont a kettő együtt már elfoglalja legalább egy másik, nélkülözhetetlen holmi helyét, ez garantált.

Így viszont nem csinálsz mást gyakorlati értelemben, mint viszel magaddal egy fésűt. Ami mellesleg egy hajvasaló is.

Még egy nagy-nagy plusz: nem baj, ha bekapcsolva felejted, mert nem tűzveszélyes, ráadásul egy óra után, ha nem használod, magától kikapcsol. Ennek ellenére viszont a használat előtti felmelegedési idő mindössze fél perc, tehát használat előtt sem kell várakoznod, kétségbeesetten rémüldözve azon, hogy milyen gyorsan jár körbe-körbe az óra nagymutatója. 

Praktikus darab, kétségtelen.  

   

A bejegyzés trackback címe:

https://akciobazar.blog.hu/api/trackback/id/tr738944326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása