Akcióbazár

Használj kutyahámot nyakörv helyett!

2016. augusztus 06. - WSH

A kutyaszakértők már régóta hangoztatják, hogy a nyakörv nagyon nem az igazi. Hosszú-hosszú évek óta halljuk ezt, ennek ellenére a legtöbben még mindig nyakörvvel szorongatják kedvenceik torkát, pedig a minőségi kutyahámok ma már abszolút hozzáférhetőek. Már 2000 Ft-ért is rendelhetünk az internetről olyan darabokat, amelyek tökéletesen megbízhatóak és amelyek alkalmazásával a kutyus sem érzi majd úgy, hogy ha nem jön óvatos tempóban mellettünk, akkor fulladoznia kell kíváncsisága miatt.

 

10453705_m.jpg

A kutyahámok egyébként igen egyszerű konstrukciók és bár méregdrágán is beszerezhetőek a számtalan ponton finomított darabok is, valójában olyan hatalmas különbség egy bizonyos minőségi szint után nem igen van.

A szóban forgó termék, egy letisztult, egyszerű modell, és megint csak hangsúlyozni tudjuk, hogy az ára egész pontosan 1990 forint, tehát bőségesen abba az árkategóriába tartozik, amit bármely kutyatartó probléma nélkül megengedhet magának, ha váltani akar a nyakörvről és a láncról. 

Tépőzáras, nagyon könnyen felhelyezhető, a kutya nem izeg-mozog, nem nagyon tudja akadályozni a dolgot, ugyanakkor fájdalmat sem kell okoznunk neki a biztos rögzítés közben. 

A mellkasi rész megfelelően kipárnázott, a nagyobb terhelés során sem kínozza magát a kutya, és nekünk sincs rá szükségünk, ha vissza akarjuk tartani egy-egy szituációban. 

Mivel a mellövtartó neoprémből készült, a hidegebb időszakban kifejezetten örülni fog neki kedvencünk, ha felkerül a hám, mert nagyon jól melegíti a mellkasát. 

Szóval sem bátorság, sem kísérletező kedv, sem komoly pénztárcába nyúlás nem szükséges ahhoz, hogy négylábú barátunk zavaró nyakörvét végre lecseréljük és kapjon egy praktikus kutyahámot.

Határozd el magad gyorsan és rendelj egyet!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://akciobazar.blog.hu/api/trackback/id/tr48944430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása