Akcióbazár

5 dolog, ami miatt mindenképpen érdemes kipróbálnod a forgófejes felmosót

2016. július 24. - WSH

Egy dologban biztosan egyetért minden nő: a felmosás nem az a tevékenység, amit bármikor szívesebben csinálnánk, mint mondjuk egy jó kis csokipudingot az esti tévézéshez. 

A másik nagy igazság, hogy ettől függetlenül még el kell végezni. De az már közel sem mindegy, hogy mennyi ideig tart és hogy mennyire hatékony.

Nézzük, mi az az 5 tuti előny, amit a forgófejes felmosó számlájára írhatunk.

25049004_m.jpg

Az idő

Mivel a fej forog használat közben, sokkal hatékonyabb a munka, kevesebb ideig kell egy ponton sikálni a követ, vagy a padlót, így marad időd ezernyi kellemesebb teendőre is. Ki ne akarna gyorsan végezni a dologgal?

Nem kell hozzáérni a felmosófejhez

Ez nem újdonság, de annyiban mégiscsak az, hogy a Spin Mop szettet kifejezetten úgy alakították ki, hogy sosem kell megfognod a tisztítófejet. A kezed tiszta marad, ráadásul az életkedved sem megy el annak gondolatától, hogy megint fogdosnod kell a piszkos rongyot.

És még egy plusz: a centrifugának köszönhetően takarítás után cseppmentesre szárad a felmosó, ezzel a problémával sem kell bíbelődni.

Szárazon is működik

Használhatod portalanításra is, nem feltétlenül kell vizet alkalmazod. Így akár még az autó fényesítésére is tökéletesen beválik. Elfelejtheted egyúttal a hajolgatást is.

Spórolj a tisztítószerrel!

Manapság nem olcsó mulatság a minőségi tisztítószer, így az ember ahol lehet, igyekszik spórolni rajta, ami valljuk be: igencsak érthető. A forgófejes felmosóval pedig magától értetődik, hogy nem kell annyit költeni, mert kevesebb vizet kell használnod, ennek megfelelően egy nagy hatékonyságú tisztítószerből néhány csepp is elég ahhoz, hogy felmosd a konyhát, vagy a szoba padlóját. 

Vicces

Talán furán hangzik, de egy forgófejes szerkentyűvel kimondottan szórakoztató a felmosás. Nehezen hihető, ugye? Egy kicsit ahhoz lehetne hasonlítani, amikor valaki a nagy kert miatt vásárol egy fűnyíró traktort. Onnantól kezdve aztán lesben állva figyeli, hogy mikor nő meg a fű egy kicsit, hogy indíthassa végre a fűnyírót...

A bejegyzés trackback címe:

https://akciobazar.blog.hu/api/trackback/id/tr338900874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása