Akcióbazár

Quadrocopter – Egy hobbi drón megfizethető áron

2016. július 26. - WSH

Néhány évvel ezelőtt ha drónokról beszéltünk, mindenkinek a fejlett haditechnikában használatos kémeszközök jutottak az eszébe, már amennyiben nyilvánvaló volt, hogy miről van szó. 

Mára teljesen megváltozott a helyzet. Bárki vásárolhat magának néhány tízezer forintért egyet, minőségi kamerával felszerelve, nagy hatótávolságú távirányító rendszerrel. De hogy alig több mint 12.000 forintért online is rendelhetünk egy Quadrocoptert, az már tényleg nem semmi.

Gyerekjáték, vagy inkább valami olyasféle, mint a modellvasút volt régen, hogy bár a gyereknek vettük, de mégis apa játszott vele a legtöbbet. Igen, ilyesmiről van szó.

49639464_m.jpg

Viszonylagos szélcsendben addig játszhatunk vele, ameddig csak szeretnénk, attól függően persze, hogy meddig bírják az akkumulátorok.

A Quadrocopter távirányítójának hatótávolsága 100 méter, így aztán van lehetőségünk a légi mutatványokra, ahogyan arra is, hogy kiváló minőségű felvételeket készítsünk vele, legyen szó fotókról, vagy videókról, méghozzá HD felbontásban. Forgatnál egy klipet az új szerzeményedhez, vagy mondjuk egy profi családi videót készítenél, amelyen mindenki jól látszik, egy egészen elképesztő felvételi szögből? Nem gond.

És megint csak felmerül a kérdés, hogy akkor ez az ügyes kis szerkezet játék, vagy inkább eszköz ahhoz, hogy megnyíljon a világ előtted és ne álljon semmi a fantáziád útjába. Minden bizonnyal mindkettő.

Sötétben is használhatod, mert a gyártók felszerelték egy igencsak hatékony LED világítórendszerrel, így nem veszítheted szem elől éjfélkor sem. 

Csak egy valamit ne felejts el semmiképpen: kérd vissza a szomszédtól a tavaly kölcsönadott csúzlit, ha éppen nem vagytok túl jóban!

A bejegyzés trackback címe:

https://akciobazar.blog.hu/api/trackback/id/tr958901036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása