Akcióbazár

Használj láthatatlan locsolócsövet!

2016. július 26. - WSH

Vagy legalábbis olyan locsolót, amibe nem kell lépten-nyomon beleakadni, mert csak akkor van szem előtt, ha épp használod. 

Ja, és nem kell perceken át küzdened az elrámolással, ha végeztél.

Xhose Pro. Egyszerű és nagyon okos megoldás. Végre egy olyan kerti eszköz, aminek a tervezése során azt is figyelembe vették, hogy az ember alapvetően nem nagyon szeret pakolni a kerti munkát követően. Mert bár a locsolócső odakint felejtése közel sem olyan kockázatos, mint ugyanez a gereblyével (különösen nagy fűben), azért abban mindenki egyet ért, hogy nem jó, ha egy 30 méteres cső egész nyáron ott tekereg a kertben. Főleg azok tiltakoznak erősen, akik aktuálisan megnyerik a fűnyírás nemes feladatát.

xhose_pro3.jpg

Az Xhose Pro tesztelését követően egyöntetűen megállapítottuk, hogy mennyire tipikus ez a világ, már abban az értelemben, hogy ezt csak most sikerült „feltalálni”. Mióta is locsol az ember, vagy mos autót? Lássuk csak. Száz évet tippelni talán erős volna, de hetvenben megegyezhetünk. 

Létezik okostelefon, robotporszívó, önjáró autó, spenótos fagyi, de az olyan locsolócsövet, ami nem csak flexibilis, de ha nem használjuk, magától akkorára zsugorodik, hogy egyetlen mozdulattal visszatehetjük a fészerbe, csak a közelmúltban sikerült kifejleszteni.

No de ne legyünk ilyen pesszimisták, inkább örüljünk annak, hogy már ilyen is van.

Külön erőssége egyébként, hogy nagy nyomáson is használható, mivel poliészter szövet és latex az alapanyaga, így autómosáshoz is csak ajánlani tudjuk. Ez az anyagkombináció azért is felel, hogy az általában használatos locsolócsövekkel ellentétben megtörni se tudjon, így elfelejthetjük azt a jelenséget is, amikor először csak egy, majd kettő, később tíz, aztán húsz helyen spriccel a víz használat közben. 

Nagy öröm rádöbbenni időnként, hogy a fejlesztő mérnökök az autóiparon és az informatikán kívül is aktívan tevékenykednek. Lassan jöhet az okos-kutyasétáltató is.

A bejegyzés trackback címe:

https://akciobazar.blog.hu/api/trackback/id/tr998915038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása